Shipping Policy

Shipping Method

1. Question: How do you ship & what is your price?

Answer: Shipping cost vary depending on your exact location, weight and shipping option, in general most of our products are ship FREE from USA
in 5-8 business days ( Please allow 2-3 business days for processing).

2. Question: Why didn't my shipment come in one package?

Answer: We ship orders from various warehouses in the United States. Our stock is spread out over multiple fulfillment centers in order for them to get to you faster. This means orders containing multiple items may be shipped individually. You may receive one item before the next. So don't panic if you don't receive all of your items at once…they are on the way.

3. Question: What countries do you ship to?

Answer: Currently we only ship to the United States. However, due to the security reasons, we cannot ship to P.O. boxes or military bases.

4.Question: How do you ship?

Answer: We ship orders from one of our fulfillment warehouses right here in the USA using USPS mostly and occasionally UPS & Fedex. After your order is processed by our facility we will send it to the shipping company and it will be completely handled by them. You will be provided with a tracking number so you can follow along with your order

Shipping Time

5. Question: How long will it take for my order to be delivered?

Answer: All of our items are shipped fast & free right here in the USA. Because we fulfill all of our items from the USA you can expect to receive them on average in 5-8 business days. International shipping times vary by country and you should contact us here for more information.

6. Question: How can I track my order?

Answer: We will send you tracking information to the email you provided us at checkout. This email will also guide you how to track your package. Please note that the tracking information will be displayed 2-3 days after you receiving that email. You can often check your tracking at https://wholesaletattookits.com/apps/trackorder as well.

7. Question: When will my tracking information appear?

Answer: You should see tracking events within 48-72 hours after you have received the tracking number. The reason for this time lag is that in most cases the first tracking event only shows up once the shipment was handed over to us, i.e. once the shipment has left the fulfillment centre of your online shop.

8. Question: Why can't I track my order on your website?

Answer: Please note that the tracking information will be displayed 2-3 days after being updated. For the first time, it may take a few minutes to get the information from the carrier. Therefore, sometimes you can not find information about your package, please try again later.

9. Question: Why does my shipment status show unchanged?

Answer: Your shipment may be delayed. Delivery time delays can be due to e.g. weather incidents, backlogs etc. Please note that tracking information can be displayed after your order started being shipped.

close

Added to cart(0 Items)

You have no items in your shopping cart.